Crème brûlée
Ingredience:
- 900 ml vysoceprocentní smetany (nejlépe 47%)
- 2 čajové lžičky přírodního vanilkového extraktu
- 1 šálek cukru – 1/2 do směsi, 1/2 na posyp
- 5-6 vaječných žloutků (podle velikosti)
Postup:
1 금강경 다운로드. Smetanu smícháme v kastrůlku s vanilkovým extraktem a zahřejeme.
2. Ve větší míse smícháme žloutky s cukrem. Poté postupně přidáme zahřátou smetanovou směs Sherlock Holmes.
3. Připravíme si menší formu, nalijeme horkou vodu a umístíme formičky na crème brûlée.
4. Hotovou směs postupně nalijeme do formiček a dáme do předem vyhřáté trouby na 165°C (bez použití horkovzduchu) na 45 minut 10mb 이상 이미지 다운로드.
5. Formičky poté vyndáme z trouby, necháme vychladnout. Zabalíme do potravinářské folie a dáme na min. dvě hodiny do lednice.
6 대장금 오나라 다운로드. K tomuto receptu potřebujete flambovací pistoli, abyste si zkaramelizovali cukr. Formičky vyndáme z lednice a povrch posypeme právě cukrem. Je dobré použít cukr krystal, s cukrem typu krupice mi to moc nešlo, ale je možné, že jsem jen nešikovný 🙂
7 napkin art. Máme zkaramelizováno, máme hotovo.
Tip:
Vysoceprocentní smetanu (double cream) seženete stejně jako přírodní vanilkový extrakt v prodejnách Marks & Spencer Windows 10 Goklin download.