Dezerty Ovoce Pro děti Recepty

Jahodový páj

Tenhle recept jsem poprvé zkusil před třemi lety. Mezitím jsem tento jahodový páj udělal nesčekrát vždy, když byla jahodová sezona. A jelikož teď je jahodová sezona v plném proudu, tak využití tohoto receptu na jahodový páj je ta správná doba 하트골드 다운로드.

Jahodový páj

Ingredience:

Linecké těsto

  • 300 g hladké mouky
  • 200 g změklého másla
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 žloutek

Náplň

  • 500 ml mléka
  • 120 g cukru
  • 75 g vanilkového pudinkového prášku
  • 350 g vyšlehané 33% šlehačky
  • 750 g očištěných čerstvých jahod
  • 1 sáček cukrářského červeného želé
  • 200 ml husté jahodové šťávy
  • 300 ml vody

Postup:

1 Yes it's likeing. Jednotlivé ingredience na linecké těsto můžete buď dát do mísy kuchyňského robotu (pokud ho máte) nebo použít ruce a pomalu můžete začít vytvořit těsto from github.

2. Jakmile máme hotovo, dáme ho minimálně na dvě hodiny do ledničky odpočinout, nejlépe však přes noc 🙂 .

3. Poté si rozehřejeme troubu na 160°C PowerStone 4 download. Odpočinuté těsto rozválíme na cca. 5 mm tloušťky a přendáme do formy na koláč. Vložíme do předehřáté trouby na 20 minut.

4. Mezitím si připravíme pudinkovou náplň windows defender smartscreen 다운로드. V rendlíku si přivedeme k varu 2/3 připraveného množství mléka. K té zbývající 1/3 mléka přidáme vanilkový prášek a cukr. Pomocí metličky důkladně smícháme download the cs5 illustration. Postupně přidáváme k horkému mléku na plotně. Z trouby vyndáme hotový korpus a necháme zchladnout.

5. Tady začne pracnější část, pokud nevlastníte ruční šlehač nebo kuchyňský robot Under the sea. Horký pudink totiž musíme do jeho zchladnutí míchat, aby nám nezhrudkovatěl. Ručním šleháním to bude docela náročnější, ale dá se to Kang Diner.

6. Vychladlý korpus si vyndáme z formy. Tam totiž přidáme potravinářskou folii pro lepší budoucí přenášení páje. Korpus tedy vrátíme zpět a naplníme ho vychladlým vanilkovým pudinkovým krémem 어도비 에프터이펙트 다운로드. a Dáme na chvilku do lednice.

7. Mezitím si připravíme jahody. Ty očistíme a pokrájíme. Z lednice si vyndáme náš polo-páj a povrch pokryjeme pokrájenými jahodami 더 넌 한글자막 다운로드. Vrátíme zpět do lednice a teď nám prozměnu začne trocha vědátorství.

8. Příprava želatiny je prostě někdy věda. Jednou se vám povede a podruhé zas ne 🙂 . Připravíme si želé. Já ho dělám tak, že koupím červené cukrárenské želé, odměřím si 300 ml husté jahodové šťávy (teď jsem použil sirup značky Yo) a 200 ml vody. Celé to smícháme a přivedeme k varu a asi minutu jej vaříme. Poté sejmeme z plotny a ještě deset minut mícháme, aby nám trochu vychladl a tudíž nebyl tolik vařicí, když s ním budeme polévat jahody.

9. Při polévání jahod použijeme nejlépe naběračku, abychom želatinu rovnoměrně rozprostřeli. Vrátíme zpět do lednice aspoň na 4 hodiny, aby nám všechno důkladně ztuhlo.

A je to! Hotový jahodový páj jednoduše z formy vyndáme pomocí potravinářské folie. Jednotlivý kousek ozdobíme šlehačkou a jahůdkou. Vrátíme zpět do formy a do lednice 🙂

 

 

 

 

Komentářů

komentářů

Doporučené recepty

Borůvkovo-citronový dezert

Daddy

Tagliolini s lilkem & chilli

Daddy

Šafránový chléb

Daddy