Pojďme vytvořit jedinečný předkrm v podobě bruschetty na tři různé způsoby. První způsob skrývá domácí tapenádu z oliv a ančoviček amd. Dalším způsobem můžou být bílé fazolky a třetí způsob je spíše taková klasika – nakrájená rajčátka s bazalkou. Ale k tomu všemu patří i něco k pití, takže si jednoduše namícháme alkoholický drink Negroni 한컴오피스 2016 크랙 다운로드.
Trio bruschetta
Ingredience
- cca Download the Android Korean. 20 nakrájených plátků z italské nebo francouzské bagety
- olivový olej na potření
Tapenáda:
- 150 g čerstvých černých oliv, bez pecek
- 2 filety ančoviček
- 3 stroužky česneku, prolisované
- 60 ml olivového oleje
- 1 lžíce kapar
- 1 lžíce šťávy z citronu
Bílé fazolky:
- 175 g bílých fazolek (možno i z konzervy, nechat okapat)
- 2 stroužky česneku, prolisované
- 1 lžíce nasekaného rozmarýnu
- 1 lžíce balzamikového octa
- 1 lžíce olivového oleje
Rajčátka:
- 200 g cherry rajčátek
- 1 stroužek česneku, prolisovaný
- 2 lžíce nasekané čerstvé bazalky
- 1 lžíce olivového oleje
- sůl
- pepř
Postup:
Tapenáda:
1 microsoft excel 2010 다운로드. Všechny ingredience zkombinujeme dohromady pomocí mixéru, nebo jiného food processoru.
Bílé fazolky:
1. Ve střední míse smícháme připravené bílé fazolky, česnek, rozmarýn, balzamikový ocet a olivový olej Messenger by Hanbi.
2. Dáme do lednice a necháme zhruba 30 minut odležet.
Rajčátka:
1. Cherry rajčátka si rozčtvrtíme a ve střední míse smícháme s nasekanou bazalkou, česnekem a olivovým olejem 더지니어스 블랙가넷 다운로드. Dle chuti přidáme sůl a pepř. Nejlépe čerstvě namletý.
Finále 🙂 :
Jednotlivé nakrájené plátky bagety potřeme olivovým olejem, ale jen na jedné straně iTunes iCloud. Tou stranou položíme nejlépe na gril (použil jsem kontaktní). Jakmile máme plátky připravené, ochutíme je dle libosti buď naší tapenádou nebo bílýma fazolkama 압축파일 다운로드. Mě osobně chutnala nejvíce taková ta klasika v podobě rajčátek s bazalkou 🙂
V závěru se ještě vrhneme na drink k našemu předkrmu, který nám nezabere déle jak 2 minutky
Negroni
Ingredience (pro 4 bohaté sklenky):
- 300 ml kvalitního ginu (použil jsem gin Hendrick´s)
- 200 ml Campari
- 150 ml Cinzano Bianco
- plátky citronu
Postup:
1 national anthem. Všechny ingredience smícháme dohromady, přidáme kostky ledu a plátek citronu do každé sklenky.
Vše máme hotové, myslím, že se jedná o vskutku jednoduché recepty, kdy potěšíte chuťové buňky nejen svoje, ale i vašich přátel.