Jsem milovník sendvičů (toustů, chcete-li) a když jsem nedávno viděl recept u irského foodblogera na snídaňový toast. Snídaňový se mu asi říká proto, že snídaně je nejlepší s osmahnutou slaninou, cibulí a vajíčkem html 동영상. Pravda je, že tenhle toast můžete vyrábět kdykoli. Takže to klidně může být i večerní toast 🙂
Snídaňový toast se slaninou a čedarem
Ingredience:
- 2 ks plátků většího toastového chleba
- 2 ks plátků anglické slaniny
- 2 ks plátků čedar (cheddar) sýru
- 1 ks vajíčka
- 1/2 cibule
- máslo
Postup:
1 to the end. Na středně rozehřáte pánvi osmahneme slaninu. Jakmile nám trochu zhnědne, tak k ní rozklepneme vejce. Po chvíli pomocí obracečky slaninu s vejce otočíme na druhou stranu 우분투 svn 다운로드.
2 다이렉트 x9 다운로드. Slaninu s vejcem odložíme na chvíli stranou a na pánev přidáme cibuli, tu jsme si pokrajeli nahrubou. Na pánví ji osmahneme do doby než se trochu osmahne a nezíská lehce karamelovou barvu Spirit Soul. Olej nemusíme přidávat, neboť slanina nám poskytla trochu té mastnoty víc než dost.
3 f2 video. Mezitím si oba plátky toastového chleba potřeme máslem (každý plátek jen z jedné strany). Hotovou cibuli odložíme ke slanině s vejcem a na pánev položíme toastový chléb styler.
4. Ten položíme tak, abychom máslo měli na vrchní straně. Na každý plátek chleba položíme plátek čedaru. Necháme chvíli smahnout na pánvi PowerDirector 15 free download.
5 Young Han Translator. Poté na jeden plátek položíme slaninu s vejcem a cibuli. Zakryjeme druhým plátkem toastového chleba se sýrem. Po chvíli toast otočíme, aby se nám rovnoměrně prohřál 제노니아4 다운로드.
No a snídaňový toast máme hotový. Pokud máte rádi trošku té pikantnosti, tak ke kroku osmahnutí cibule můžete přidat i jalapeňo papričku pokrájenou. Nedoporučil bych používat úplně hlubokou pánev, neboť se může stát podle typu obracečky, že by se nám to hůře obracelo. Já jsem použil palačinkovou pánev Castey, kterou znáte z mého receptu na palačinky a hodí se krásně i na takovéhle případy sendvičů.